فرنوش شهابی
مواد لازم
انبه خردشده: 800 گرم
شیر عسلی: 400 گرم
خامه: 300 میلیلیتر
شیر: 250 میلیلیتر
هل خرد شده: 8 عدد
میوههای استوایی: به میزان لازم برای سرو
طرز تهیه
در یک قالب مستطیلی لوف به اندازه 11×21 سانتیمتر 2 لایه سلفون بیاندازید به طوری که اطراف آن از قالب بیرون باشد. خامه، شیر و هل را در ظرفی روی حرارت متوسط مخلوط و حرارت دهید تا به دمای جوش برسند. سپس آنها را از روی حرارت بردارید و به مدت 30 دقیقه اجازه دهید تا خنک شوند و مزه و عطر هل با شیر درآمیزد. در همین فاصله انبهها را در مخلوطکن بریزید و آنها را تا زمانی که یکنواخت شوند با هم ترکیب کنید. مخلوط خامه را در ظرفی از صافی عبور دهید تا هلها جدا شوند، هل را با قاشق روی صافی فشار دهید تا عصاره آن وارد مخلوط شود. سپس شیر عسلی را به مخلوط خامه اضافه کنید. این مخلوط را با همزن برقی به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود هم بزنید. بعد از آن انبهها را اضافه کنید و مخلوط را در قالب پوشیده شده با سلفون بریزید و روی آن را با سلفون آویزان از قالب ببندید. قالب را به مدت یک شب و یا تا زمانی که خودش را بگیرد در فریزر قرار دهید. 10 دقیقه قبل از اینکه بستنی را میل کنید آن را از فریزر بیرون آورید و در یک ظرف برگردانید و پلاستیک را از آن جدا نمایید. روی بستنی را با میوه های استوایی تزئین کنید.