مواد لازم
پودینگ پسته: 50گرم
کره نرم: نصف فنجان
شکر: 4/3 فنجان
تخم مرغ بزرگ: 1 عدد
آرد: 5/1 فنجان
نمک: مقداری
مواد لازم برای کرم بین کوکی
کره نرم: نصف فنجان
پودر شکر: 225 گرم
وانیل: نصف قاشق چایخوری
شیر: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
پودینگ، کره و شکر را با هم اینقدر هم بزنید تا پوک شود .
کره را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا ترکیب شود سرعت همزن را پایین آورده مخلوط آرد و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند .
خمیر را به ضخامت نیم سانتیمتر بین دو کاغذ روغنی پهن کنید و به همان شکل داخل سینی گذاشته 20 دقیقه در فریزر بگذارید .
هنگامی که خمیر سرد شد از فریزر خارج کرده. روی میز کار قرار داده و کاغذ روغنی رویی را جدا نمایید و با یک قالب یا ظرف دایرهای 7 سانتی خمیر را قالب بزنید .
خمیر باقیمانده را جمع کرده و دوباره مطابق روش قبل بقیه خمیر را هم استفاده نمایید .
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود سپس کوکیها را از فریزر خارج کرده روی یک سینی فر که با کاغذ روغنی تمیز پوشانده شده منتقل نموده و به مدت 6 ـ 8 دقیقه در فر بگذارید تا بپزند .
هنگامی که کوکیها کاملا سرد شدند کرم میانی را تهیه نمایید .
تمام مواد کرم میانی را با هم ترکیب کرده و هم بزنید تا کرمی شده فرم بگیرند. بین کوکیها را از این کرم گذاشته و روی هم بچسبانیدشان .