کد خبر: ۱۹۰۳
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۷
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

مواد لازم

پودینگ پسته: 50گرم

کره نرم: نصف فنجان

شکر: 4/3 فنجان

تخم مرغ بزرگ: 1 عدد

آرد: 5/1 فنجان

نمک: مقداری

مواد لازم برای کرم بین کوکی

کره نرم: نصف فنجان

پودر شکر: 225 گرم

وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

شیر: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

پودینگ، کره و شکر را با هم این‌قدر هم بزنید تا پوک شود .

کره را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا ترکیب شود سرعت هم‌زن را پایین آورده مخلوط آرد و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند .

خمیر را به ضخامت نیم سانتی‌متر بین دو کاغذ روغنی پهن کنید و به همان شکل داخل سینی گذاشته 20 دقیقه در فریزر بگذارید .

هنگامی که خمیر سرد شد از فریزر خارج کرده. روی میز کار قرار داده و کاغذ روغنی رویی را جدا نمایید و با یک قالب یا ظرف دایره‌ای 7 سانتی خمیر را قالب بزنید .

خمیر باقی‌مانده را جمع کرده و دوباره مطابق روش قبل بقیه خمیر را هم استفاده نمایید .

فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود سپس کوکی‌ها را از فریزر خارج کرده روی یک سینی فر که با کاغذ روغنی تمیز پوشانده شده منتقل نموده و به مدت 6 ـ 8 دقیقه در فر بگذارید تا بپزند .

هنگامی که کوکی‌ها کاملا سرد شدند کرم میانی را تهیه نمایید .

تمام مواد کرم میانی را با هم ترکیب کرده و هم بزنید تا کرمی شده فرم بگیرند. بین کوکی‌ها را از این کرم گذاشته و روی هم بچسبانیدشان .

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: