کد خبر: ۱۳۰۹
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۶ - ۱۹:۵۱
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی

مواد لازم

بادمجان کوچک:6 عدد

پیاز رنده شده :2 قاشق سوپ‌خوری

نعناع خشک : یک قاشق مرباخوری

آبغوره: یک دوم فنجان

نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه

بادمجان را کباب کرده و پوست آن را گرفته و سپس خوب خرد کنید. آبغوره را به بادمجان اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. نعناع و پیاز رنده شده را اضافه کرده، بهم بزنید. وقتی که پخته شد نمک و فلفل را روی نازخاتون بریزید.

این دسر را بیشتر محلی‌ها به درون کاسه می‌ریزند و می‌خورند و دسری بسیار خوش‌مزه است.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: