فرنوش شهابی
مواد لازم
بادمجان کوچک:6 عدد
پیاز رنده شده :2 قاشق سوپخوری
نعناع خشک : یک قاشق مرباخوری
آبغوره: یک دوم فنجان
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه
بادمجان را کباب کرده و پوست آن را گرفته و سپس خوب خرد کنید. آبغوره را به بادمجان اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. نعناع و پیاز رنده شده را اضافه کرده، بهم بزنید. وقتی که پخته شد نمک و فلفل را روی نازخاتون بریزید.
این دسر را بیشتر محلیها به درون کاسه میریزند و میخورند و دسری بسیار خوشمزه است.