سالاد گوجه‌فرنگی و نخود


فرنوش شهابی

مواد لازم

کنسرو نخود: 600 گرم

پیاز خرد شده: 2 پیمانه

روغن‌زیتون بکر: دوسوم پیمانه

گوجه‌فرنگی: 4 عدد

تخم‌مرغ آب‌پز: 4 عدد

سرکه: 6 قاشق غذاخوری

نمک: 1 قاشق چای‌خوری

فلفل تازه آسیاب شده: به مقدار لازم

جعفری: به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا تخم‌مرغ‌ها را آب‌پز کرده، پوستش را بگیرید و خرد کنید و سپس گوجه‌فرنگی‌ها را خرد کنید بعد از آن یک کاسه کوچک بردارید و سرکه، روغن‌زیتون و نمک را با هم مخلوط کنید.

گوجه‌فرنگی، تخم‌مرغ، کنسرو نخود و پیاز خرد شده را داخل یک ظرف ریخته و با هم مخلوط کنید و سالاد را با جعفری خرد تزیین کنی. در آخر سس آماده شده را روی سالاد بریزید و سرو کنید.