کد خبر: ۷۳۶۳
۱۴۰۵/۰۳/۰۹ ۱۳:۵۵

آمریکائی باید پلاسما بفروشد تا زندگی کند

ینگه دنیا 2946

ینگه دنیا 2946«الیزابت وارن» در سلسله‌پیام‌هایی به‌شدت خشم‌گینانه به وضعیت فاجعه‌بار مردم آمریکا اشاره کرد و با طرح پرسشی نوشت چگونه ممکن است منابعی برای حمایت از این افراد وجود نداشته باشد، اما هم‌زمان روزانه میلیاردها دلار برای جنگ هزینه شود؟
این سناتور آمریکایی با اشاره به فشار ترامپ بر «فدرال رزرو» (بانک مرکزی آمریکا) تأکید کرده که وی به‌دنبال تحریک کوتاه‌مدت اقتصاد برای منافع سیاسی خود است؛ اقدامی که به گفته‌ی او در بلندمدت به اقتصاد کشور آسیب جدی وارد خواهد کرد. وی یادآور شد که فدرال رزرو یک نهاد سیاسی نیست و نباید تابع خواسته‌های رئیس‌جمهور باشد.
در ادامه برخی نظرات شهروندان امریکایی در تأیید پست وارن جالب توجه است.
 «ما همیشه می‌شنیدیم که طبقه‌ی متوسط در حال از بین رفتن است، اما این اتفاق دارد خیلی خیلی سریع می‌افتد. ثروتمندان دارند ثروتمندتر می‌شوند و بقیه‌ی ما به سرعت در حال غرق شدن هستیم.»
 «ما از شدت فقر داریم می‌میریم، اصلاً چیزی به نام طبقه‌ی متوسط دیگر وجود ندارد. طبقه‌ی متوسط به لطف سیاست‌های ریگان، بوش، ترامپ و رویکردهای اولیگارشی (انحصارطلبانه) آن‌ها در حال نابودی است. این وضعیت باید متوقف شود. ما داریم به نقطه‌ی بحرانی می‌رسیم.»
 «چیزی که اعصاب من را خرد می‌کند این است که هیچ‌کس جلویش را نمی‌گیرد.»
 «تسلیح اسرائیل را متوقف کنید.»
 «خونِ ترامپ را بکِشید و از آن به‌عنوان روان‌کننده صنعتی استفاده کنید!»
 من از این کشور متنفرم. یک مأمور از مؤسسه وام دانشجویی (Nelnet) به من گفت برای اینکه پول اضافی داشته باشم تا اقساط وامم را بدهم، پلاسمایم را بفروشم.
 «و بعد از آن، از افرادی که نقص ایمنی دارند ۲۸ هزار دلار در ماه برای دریافت همین پلاسما پول می‌گیرند.»
 «در همین حال، ما به اسرائیل کمک مالی می‌کنیم در حالی که آن‌ها سیستم سلامت همگانی و تحصیل رایگان دارند.»
 «من ماه پیش این کار را امتحان کردم. سومین بار اهدای من با یک غش کردن شدید و انتقال با آمبولانس به اورژانس همراه شد. حالا باید بفهمم چطور صورت‌حساب سنگین پزشکی‌ام را پرداخت کنم... اصلاً ارزش ریسک کردن نداشت.»

سال شصت و یکم ـ شماره 2946

گزارش خطا