سالاد لوبیا سفید

فرنوش شهابی

مواد لازم

لوبیا سفید: ۱ فنجان

تخم‌مرغ: ۱ عدد

فلفل‌دلمه‌ای: ۱ عدد

پیاز متوسط: ۱ عدد

گوجه‌فرنگی: ۲ عدد

جعفری: یک سوم فنجان

روغن زیتون: یک چهارم فنجان

سرکه سیب: ۴ قاشق غذاخوری

آب‌لیمو: ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا لوبیا را از شب قبل در مقداری آب خیس کنید.روز بعد لوبیا را آبکش کرده و در یک قابلمه بریزید.کمی‌آب ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد.بعد از پخت، لوبیاها را در یک کاسه بریزید.سرکه سیب را به آن اضافه و در آن را بپوشانید.یک ساعت بگذارید تا استراحت کند.فلفل‌دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی‌ها را نگینی خرد کنید.پیاز را نیز پوست کرده و نگینی ریز کنید.جعفری را نیز خرد و آماده کنید.سرکه اضافه را از ظرف لوبیا خارج کنید.فلفل‌دلمه‌ای، گوجه‌فرنگی، پیاز و جعفری خرد شده را به لوبیا اضافه و مخلوط کنید.روغن زیتون، آب‌لیمو و ادویه‌ها را در یک کاسه مخلوط کنید .سس سالاد آماده شده را روی سالاد بریزید.تخم‌مرغ آب‌پز شده را نیز حلقه‌ای برش داده و روی سالاد بریزید.می‌توانید از زیتون سیاه و برش‌های لیمو برای تزئین سالاد استفاده کنید.