شکلات‌توپی برزیلی

فرنوش شهابی

مواد لازم

شیرعسل: 1 قوطی

پودر کاکائو: 5 قاشق غذاخوری

کره: 2 قاشق غذاخوری

ترافل برای تزیین: مقداری

طرز تهیه

تمام مواد را درون قابلمه بریزید سپس بر روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب به هم بزنید تا مواد غلیظ شوند و حالت خمیری نرم پیدا کنند.

ظرفی را چرب کنید سپس مایه شکلات غلیظ شده را درون آن بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا خنک و سفت شود.

پس از آن که خنک شد دست خود را با کره چرب کنید و مقداری از مواد را در دست به صورت گرد در آورید و در ترافل شکلاتی بچرخانید و درون کاغذهای مخصوص شکلات قرار دهید.

نکات

می‌توانید بجای پودر کاکائو و کره از یک بسته شکلات تلخ استفاده کنید‌، همچنین اگر ترافل در دسترس ندارید می‌توانید گلوله‌های شکلاتی را درون پودر پسته، نارگیل، فندق، پرک‌ بادام و بچرخانید و سرو کنید.