لقمه اسفناج

فرنوش شهابی

مواد لازم

ماست: یک پیمانه

روغن مایع: یک پیمانه

آرد ذرت: یک پیمانه

سرکه: یک قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ: یک عدد

بکینگ‌پودر‌: 4/1 قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل و آرد سفید: به میزان لازم

مواد لازم میانی

اسفناج: 500 گرم

پیاز‌: یک عدد

پنیر سفید‌: 50 گرم

کره‌: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل‌: به مقدار لازم

طرز تهیه

در ابتدا پیاز را خرد کنید و با کره تفت دهید تا نرم شود. اسفناج‌های خردشده را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل بزنید. از روی حرارت برداشته و پنیر خردشده را به آن افزوده و مخلوط کنید. (‌بهتراست اسفناج‌ها را قبلا پخته باشید، به‌طوری که آب آن کامل گرفته شده باشد.)

در ظرف دیگری سفیده تخم‌مرغ، آرد ذرت، بکینگ پودر، سرکه، روغن، ماست، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید‌. آرد سفید را تا زمانی که خمیر یک دست شود و به دست نچسبد اضافه کنید. خمیر را کمی ورز دهید. بعد از آن به اندازه یک گردو برداشته و در کف دست باز کرده و از مایه اسفناج کمی در آن گذاشته، خمیر را جمع کنید و در سینی فر چرب‌شده قرار دهید. روی آن‌ها زرده تخم‌مرغ بزنید و در فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا روی آن‌ها طلایی شود.