سرکه سیب


مواد لازم

سیب: یک کیلو

آب: به میزان لازم

نمک: 3 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

سیب را به طور کامل بشویید و آن را به قطعات کوچک برش دهید. آن‌ها را در ظرف شیشه‌ای بریزید و شکر و آب را به آن اضافه کنید .

برای پوشاندن ظرف از تکه‌ای پارچه استفاده کنید و درب آن را کاملا ببندید. شیشه را به مدت 5 الی 6 هفته در دمای بین 15 تا 26 درجه سانتی‌گراد نگه دارید .

بعد از این مدت مایع را به ظرف دیگر بریزید و بگذارید تا 3 روز در ظرف دیگر در همان دما باشد .

بعد از 3 روز مقداری از سرکه بنوشید تا مقدار اسیدی بودن آن را بسنجید .