کد خبر: ۸۳۵
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۱
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی



عدس 1 پیمانه

پیاز 4 عدد بزرگ

نمک به میزان لازم

کره محلی 25 گرم

آب قلم (دلخواه) 1لیوان

سبزیجات معطر (ریحان، تره، مرزه) 250 گرمآش اوماج

آرد 2قاشق غذاخوری

آب به میزان لازم

زردچوبه سر قاشق چایخوری

نمک سر قاشق چایخوری

طرز تهیه اوماج

آرد را با کمی آب مخلوط کرده و به آن نمک و زردچوبه را اضافه کنید. تا جایی آب را به آرد اضافه کنید که به شکل خمیر معمولی در بیاید بعد آن را به گلوله‌هایی ریزتر از عدس درآورده و در سینی چیده و بگذارید تا کاملا خشک شود.

طرز تهیه آش اوماج

پیازها را خرد کرده و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. نصف آن را با کره تفت کمی دهیدسپس زردچوبه و نمک، عدس و آب قلم را اضافه کنید. سپس سبزی‌های معطر را به آن اضافه کنید. بگذارید تا وقتی عدس کاملا بپزد. بعد از پخت عدس، اوماج ها را به آش آرام آرام اضافه کنید تا به هم نچسبد. بعد ازاینکه حس کردید اوماج‌ها به اندازه کافی باد کرده و پخته از روی گاز برداشته و در ظرف موردنظر بریزید.

...

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: