فرنوش شهابی
مواد لازم برای 6 نفر:
گوشت مغز ران یا راسته گوسفند: یک کیلوگرم
فلفل دلمهای سبز: 2 عدد
پیاز بزرگ: یک عدد
رب گوجهفرنگی:2 قاشق سوپخوری
زعفران: 2/1 قاشق چایخوری
کره: 50 گرم
نمک و فلفل: به میزان دلخواه
زردچوبه: یک قاشق چایخوری
آبلیمو تازه: 2 قاشق سوپخوری
آب: 750 میلیلیتر
مواد لازم برای تزیین:
آلوچه برغانی: 150 گرم
کنسرو ذرت شیرین: یک پیمانه
کنسرو نخودفرنگی: یک پیمانه
سیبزمینی استامبولی پخته شده: 200 گرم
طرز تهیه:
گوشت را پس از تمیز کردن به قطعههای چهارگوش تکه تکه خرد کنید (به اندازه دو بند انگشت). فلفل دلمهای و پیاز هم به تکههای مربع شکل (در حد گوشت) برش دهید. تکههای گوشت را در سیخهای چوبی مخصوص کباب فرو برده و در لابهلای آن قطعات فلفل سبز و پیاز را قرار دهید. به طوری که در هر سیخ حدود 5 قطعه گوشت قرار گیرد. پس از اتمام تمام مواد، کره را در تابه نچسبی آب کنید و سیخهای آماده را در آن گذاشته و پس از کمی تفت دادن در قابلمه مناسبی قرار دهید. رب گوجهفرنگی و زردچوبه و فلفل را در باقیمانده کره درون تابه کمی تفت دهید. سپس آب را به مواد داخل تابه بیفزایید. سپس این سس را بر روی سطح کبابها ریخته و اجازه دهید تا با حرارت متوسط پخته شود.
...