کد خبر: ۷۸۳
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۹:۲۳
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی

مواد لازم برای 6 نفر:

گوشت مغز ران یا راسته گوسفند: یک کیلوگرم

فلفل دلمه‌ای سبز: 2 عدد

پیاز بزرگ: یک عدد

رب گوجه‌فرنگی:‌2 قاشق سوپ‌خوری

زعفران: 2/1 قاشق چای‌خوری

کره: 50 گرم

نمک و فلفل: به میزان دلخواه

زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری

آبلیمو تازه: 2 قاشق سوپ‌خوری

آب: 750 میلی‌لیتر

مواد لازم برای تزیین:

آلوچه برغانی: 150 گرم

کنسرو ذرت شیرین: یک پیمانه

کنسرو نخودفرنگی: یک پیمانه

سیب‌زمینی استامبولی پخته شده: 200 گرم

طرز تهیه:

گوشت را پس از تمیز کردن به قطعه‌های چهارگوش تکه تکه خرد کنید (به اندازه دو بند انگشت). فلفل دلمه‌ای و پیاز هم به تکه‌های مربع شکل (در حد گوشت) برش دهید. تکه‌های گوشت را در سیخ‌های چوبی مخصوص کباب فرو برده و در لابه‌لای آن قطعات فلفل سبز و پیاز را قرار دهید. به طوری که در هر سیخ حدود 5 قطعه گوشت قرار گیرد. پس از اتمام تمام مواد، کره را در تابه نچسبی آب کنید و سیخ‌های آماده را در آن گذاشته و پس از کمی تفت دادن در قابلمه مناسبی قرار دهید. رب گوجه‌فرنگی و زردچوبه و فلفل را در باقیمانده کره درون تابه کمی تفت دهید. سپس آب را به مواد داخل تابه بیفزایید. سپس این سس را بر روی سطح کباب‌ها ریخته و اجازه دهید تا با حرارت متوسط پخته شود.

...

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: