کد خبر: ۷۳۱
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۵
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی

مواد لازم:

پیاز: یک عدد

سیب‌زمینی: 2 عدد

نخود فرنگی پخته شده: 50 گرم

هویج:‌100 گرم

قارچ: 200 گرم

گوجه‌فرنگی: 100 گرم

فلفل دلمه‌ای: 50 گرم

روغن مایع یا کره: به میزان لازم

نمک و فلفل: به میزان لازم

زعفران آب کرده: به میزان لازم

تخم‌مرغ: 6 عدد

لیموترش: یک عدد

گوجه‌فرنگی و جعفری: به مقدار لازم جهت تزیین

طرز تهیه:

هویج را پاک کرده و با کمی آب بگذارید بپزد و اندکی نرم شود. سپس نگینی خرد کنید. سیب‌زمینی را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و با کمی روغن یا کره و زعفران آب کرده تفت دهید. بعد کمی نمک به آن زده و کنار بگذارید. قارچ را ورقه ورقه کنید کمی آب لیمو زده و در کره تفت دهید. پیاز را نگینی خرد نموده و در کمی کره تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی را هم نگینی خرد کنید و کمی تفت دهید. سپس همه مواد تفت داده شده و نخودفرنگی را داخل تابه بزرگی بریزید و به آن نمک و فلفل بزنید. تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی شکسته و با چنگال خوب بزنید تا یکدست شود. سپس روی مواد بریزید و صبر کنید تا تخم‌‌مرغ‌ها بسته شود آن‌گاه به دلخواه برش دهید و در ظرف موردنظر بچینید. با جعفری و گوجه‌فرنگی و لیمو آن را تزیین کنید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: