فرنوش شهابی
مواد لازم:
پیاز: یک عدد
سیبزمینی: 2 عدد
نخود فرنگی پخته شده: 50 گرم
هویج:100 گرم
قارچ: 200 گرم
گوجهفرنگی: 100 گرم
فلفل دلمهای: 50 گرم
روغن مایع یا کره: به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم
زعفران آب کرده: به میزان لازم
تخممرغ: 6 عدد
لیموترش: یک عدد
گوجهفرنگی و جعفری: به مقدار لازم جهت تزیین
طرز تهیه:
هویج را پاک کرده و با کمی آب بگذارید بپزد و اندکی نرم شود. سپس نگینی خرد کنید. سیبزمینی را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و با کمی روغن یا کره و زعفران آب کرده تفت دهید. بعد کمی نمک به آن زده و کنار بگذارید. قارچ را ورقه ورقه کنید کمی آب لیمو زده و در کره تفت دهید. پیاز را نگینی خرد نموده و در کمی کره تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
فلفل دلمهای و گوجهفرنگی را هم نگینی خرد کنید و کمی تفت دهید. سپس همه مواد تفت داده شده و نخودفرنگی را داخل تابه بزرگی بریزید و به آن نمک و فلفل بزنید. تخممرغها را در ظرفی شکسته و با چنگال خوب بزنید تا یکدست شود. سپس روی مواد بریزید و صبر کنید تا تخممرغها بسته شود آنگاه به دلخواه برش دهید و در ظرف موردنظر بچینید. با جعفری و گوجهفرنگی و لیمو آن را تزیین کنید.