فرنوش شهابی
مواد لازم برای تهیه خمیر تارت
کره سرد ۱۲۵ گرم
آرد ۲۵۰ گرم
تخممرغ ۱ عدد
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
مواد لازم برای تهیه فیلینگ تارت مرغ و قارچ
پیاز ۱ عدد
فلفلدلمه ۱ عدد
سینه مرغ ۴۰۰ گرم
رب ۱ قاشق غذا خوری
قارچ ۱۰ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر، آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا برای تهیه این غذای خوشمزه باید خمیر را تهیه کنید برای این کار آرد و نمک را داخل یک کاسه ریخته و هم بزنید میتوانید از غذاساز استفاده کنید تا خمیر اصلا گرمای دست را احساس نکند ولی اگر غذاساز ندارید کره یخچالی را خرد کنید و به مخلوط آرد و نمک اضافه کنید و با چنگال شروع به هم زدن کنید تا دانههای آرد دانه درشت تر شود سپس تخم مرغ را اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا تخم مرغ به خورد مواد برود حال با لیسک خمیر را جمع کنید و برای نیم ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا سرد شود.
برای تهیه مواد میانی پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید سپس داخل تابه با کمیروغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک شود سپس در ادامه سینه مرغ را که از قبل نگینی ریز خرد کردید به همراه دیگر ادویهها اضافه کنید و تفت دهید تا مرغ کم کم نرم و سرخ شود سپس فلفلدلمه خرد شده را به همراه قارچهای شسته شده و اسلایس شده اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود سپس در انتها رب را اضافه کنید و بعد از تفت دادن رب و گرفتن بوی خامیآن را از روی حرارت بردارید.
حالا در ادامه خمیر تارت را از یخچال بیرون میآوریم و روی سطح آردپاشی شده به قطر کمتر از یک سانت باز کنید سپس خمیر را داخل قالب تارت اندازه کنید و اضافههای اطراف قالب را برش بزنید سپس کف قالب تارت را با چنگال کمیسوراخ کنید تا در حین پخت خیلی پف نکند.
حالا از مواد مرغی داخل قالب تارت بریزید و به دلخواه کمیپنیر پیتزا بریزید سپس قالبها را در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ قرار دهید تا تارت مرغ پخته شود میتوانید در انتها گریل را روشن کنید سپس از فر خارج و با سس دلخواه سرو کنید نوش جان.
نکات کلیدی در تهیه تارت مرغ و قارچ
خمیر را نباید با دست ورز دهید وگرنه به روغن افتاده و خشک میشود.
اگر از غذاساز استفاده میکنید نیازی به استراحت ندارد.
اگر خمیر جمع نشد و خیلی خشک بود مقداری آب سرد اضافه کنید و خمیر را جمع کنید.
مواد میانی دلخواه و قابل تغییر است.