فرنوش شهابی
مواد لازم
لوبیا سفید: ۱ فنجان
تخممرغ: ۱ عدد
فلفلدلمهای: ۱ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
گوجهفرنگی: ۲ عدد
جعفری: یک سوم فنجان
روغن زیتون: یک چهارم فنجان
سرکه سیب: ۴ قاشق غذاخوری
آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا لوبیا را از شب قبل در مقداری آب خیس کنید.روز بعد لوبیا را آبکش کرده و در یک قابلمه بریزید.کمیآب ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد.بعد از پخت، لوبیاها را در یک کاسه بریزید.سرکه سیب را به آن اضافه و در آن را بپوشانید.یک ساعت بگذارید تا استراحت کند.فلفلدلمهای و گوجهفرنگیها را نگینی خرد کنید.پیاز را نیز پوست کرده و نگینی ریز کنید.جعفری را نیز خرد و آماده کنید.سرکه اضافه را از ظرف لوبیا خارج کنید.فلفلدلمهای، گوجهفرنگی، پیاز و جعفری خرد شده را به لوبیا اضافه و مخلوط کنید.روغن زیتون، آبلیمو و ادویهها را در یک کاسه مخلوط کنید .سس سالاد آماده شده را روی سالاد بریزید.تخممرغ آبپز شده را نیز حلقهای برش داده و روی سالاد بریزید.میتوانید از زیتون سیاه و برشهای لیمو برای تزئین سالاد استفاده کنید.