کد خبر: ۶۵۴
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۹
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی

مواد لازم:
چغندر قرمز خام: یک عدد
ترب سیاه: 2 عدد

کاهو: چند برگ
پیاز شیرین: یک عدد
بادام یا گردوی خرد شده: 2قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک: یک قاشق غذاخوری
سرکه سیب یا سرکه توت فرنگی: یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:
ابتدا پیاز را پوست گرفته و حلقه حلقه کنید و آن‌ها را روی کاغذ جاذب قرار دهید تا آب آن‌ها کشیده شود و سپس رویشان نمک بپاشید. اجازه دهید 5 دقیقه بماند. کاهوها را شسته و آب آن‌ها را بگیرید و خرد کنید. چغندر را نیز شسته و رنده کنید.
ترب سیاهها را شسته و پوست بگیرید و آن‌ها را نیز حلقه حلقه کنید.
برای تهیه سس، سرکهها را با روغن زیتون ترکیب کنید و سپس روی پیازها، چغندر رنده شده و ترب سیاه بریزید و مواد را مخلوط کنید.
مواد را داخل ظرف بریزید و روی آن کاهوهای خرد شده را بریزید. قبل از استفاده، گردوها یا بادام‌ها را داخل ماهیتابه نچسب و بدون روغن کمی تفت دهید. به محض طلایی شدن آن‌ها را روی سالاد بریزید و آن را میل کنید.

...

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: