فرنوش شهابی
مواد لازم:
چغندر قرمز خام: یک عدد
ترب سیاه:
2 عدد
کاهو: چند برگ
پیاز شیرین: یک عدد
بادام یا گردوی خرد شده: 2قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک: یک قاشق غذاخوری
سرکه سیب یا سرکه توت فرنگی: یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را پوست گرفته و حلقه حلقه کنید و
آنها را روی کاغذ جاذب قرار دهید تا آب آنها کشیده شود و سپس رویشان نمک بپاشید.
اجازه دهید 5 دقیقه بماند. کاهوها را شسته و آب آنها را بگیرید و خرد
کنید. چغندر را نیز شسته و رنده کنید.
ترب سیاهها را شسته و پوست بگیرید و آنها را نیز حلقه حلقه کنید.
برای تهیه سس، سرکهها را با روغن زیتون ترکیب کنید و
سپس روی پیازها، چغندر رنده شده و ترب سیاه بریزید و مواد را مخلوط کنید.
مواد را داخل ظرف بریزید و روی آن کاهوهای خرد
شده را بریزید. قبل از استفاده، گردوها یا بادامها را داخل ماهیتابه نچسب و بدون
روغن کمی تفت دهید. به محض طلایی شدن آنها را روی سالاد بریزید و آن را میل کنید.
...