فرنوش شهابی
مواد لازم
چای کیسهای: ۴ عدد
آب: ۴ پیمانه
آبلیمو متوسط: ۱ عدد
زنحبیل تازه: ۱ قاشق چایخوری
عسل: ۲ قاشق غذاخوری
برگ نعنا: ۳۰ گرم
رنده پوست لیموترش: نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه
آب جوش را داخل لیوانهای مورد نظر ریخته و داخل هر لیوان ۱ عدد چای کیسهای قرار دهید و بهمدت ۵ دقیقه بگذارید تا دم بکشد.
رنده پوست لیموترش را بههمراه رنده زنجبیل تازه و برگ نعنا به چایهای دمکشیده بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود.
کیسههای چای را از لیوانها خارج کنید و برگ نعنا را خارج کنید و به آن عسل و آب لیموترش را اضافه کنید و هم بزنید سپس لیوانها را داخل یخچال گذاشته تا خنک شود میتوانید در هنگام سرو چند قطعه یخ داخل آن بریزید. نوش جان