کد خبر: ۶۴۲۵
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۲
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

چای کیسه‌ای: ۴ عدد

آب: ۴ پیمانه

آب‌لیمو متوسط: ۱ عدد

زنحبیل تازه: ۱ قاشق چای‌خوری

عسل: ۲ قاشق غذاخوری

برگ نعنا: ۳۰ گرم

رنده پوست لیموترش: نوک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

آب جوش را داخل لیوان‌های مورد نظر ریخته و داخل هر لیوان ۱ عدد چای کیسه‌ای قرار دهید و به‌مدت ۵ دقیقه بگذارید تا دم بکشد.

رنده پوست لیموترش را به‌همراه رنده زنجبیل تازه و برگ نعنا به چای‌های دم‌کشیده بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود.

کیسه‌های چای را از لیوان‌ها خارج کنید و برگ نعنا را خارج کنید و به آن عسل و آب لیموترش را اضافه کنید و هم بزنید سپس لیوان‌ها را داخل یخچال گذاشته تا خنک شود می‌توانید در هنگام سرو چند قطعه یخ داخل آن بریزید. نوش جان

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: