فرنوش شهابی
مواد لازم برای تهیه
باقالی پاک شده: یک پیمانه
شوید: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد
سیبزمینی: یک عدد
سیر: ۴ حبه
آرد: یک قاشق غذاخوری
تخممرغ: ۳ عدد
نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه کوکو باقالی و شوید
ابتدا باقالی را پاک کنید و بشویید. سپس بههمراه کمی آب داخل قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید و بهمدت ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا باقالیها پخته و نرم شوند. وقتی نرم شدند آنها را داخل غذاساز بریزید یا با کمک گوشتکوب دستی داخل کاسه ریخته و خوب له کنید تا یکدست شود.
پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید یا داخل غذاساز ریخته و پوره کنید. سیبزمینی را هم پوست گرفته و رنده ریز بزنید و بههمراه پیاز داخل غذاساز ریخته و میکس کنید. سیر را نیز پوست گرفته و پوره کنید. همه مواد پورهشده و ریزشده را بههمراه باقالی کوبیده شده، تخممرغ، شوید، ادویهها و آرد داخل یک کاسه ریخته و با قاشق هم بزنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
داخل یک تابه با گنجایش مناسب مقداری روغن ریخته و صبر کنید تا داغ شود. سپس مایه کوکو را داخل تابه خوب پخش کنید و صبر کنید تا یک طرف آن پخته و سرخ شود. سپس طرف دیگر را نیز سرخ کنید. به همین راحتی کوکو باقالی سبز خوشمزه شما آماده است. نوش جان.
نکات کلیدی
اگر بخواهید برای تهیه این کوکو از باقالی خشک استفاده کنید باید حداقل ۴ ساعت آن را در آب گرم قرار دهید.
افزودن سیبزمینی اختیاری است ولی باعث انسجام کوکو میشود.
کوکوی باقالی را میتوانید داخل فر در دمای ۱۷۵ درجه هم تهیه کنید.