کد خبر: ۶۳۹۵
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۳
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی

مواد لازم

توت‌فرنگی: ۴ عدد

لیموترش بزرگ: یک عدد

برگ نعناع: ۱۰ عدد

شکر: ۲ قاشق چای‌خوری

یخ: به مقدار لازم

آب لیموترش: ۲ قاشق غذاخوری

تخم ریحان: به مقدار لازم

آب گازدار یا سودا: به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا تخم ریحان را داخل یک کاسه ریخته و به آن آب‌جوش اضافه کنید و هم بزنید تا تخم ریحان‌ها آب را به خودشان جذب کنند. افزودن تخم ریحان اختیاری است ولی برای طعم و مزه بهتر پیشنهاد می‌کنیم حتما استفاده شود. دقت کنید که برای خیس کردن تخم ریحان حتما از آب گرم استفاده شود. این کار باعث می‌شود تخم‌ها کاملا پف کنند و آنتی‌اکسیدان و آنزیم‌های گوارشی آن‌ها آزاد شود.

داخل یک کاسه توت‌فرنگی‌‌های خرد شده را به‌همراه برگ نعناع، لیموترش خرد شده و شکر بریزید و با یک هاون یا گوشت‌کوب کوچک مواد را خوب پوره کنید. برای این کار از مخلوط‌کن استفاده نمی‌شود چون طعم و مزه خوب نعناع و لیمو را از بین می‌برد.

حالا مخلوط پوره شده را داخل لیوان سرو ریخته و کمی به آن یخ درشت اضافه کنید. در ادامه چند قاشق تخم ریحان پف کرده و آب لیموترش تازه را اضافه کنید و کمی یخ خرد شده به همراه آب گازدار یا سودا بیفزایید و با برش‌های توت‌فرنگی موهیتو را تزیین کنید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: