فرنوش شهابی
مواد لازم
توتفرنگی: ۴ عدد
لیموترش بزرگ: یک عدد
برگ نعناع: ۱۰ عدد
شکر: ۲ قاشق چایخوری
یخ: به مقدار لازم
آب لیموترش: ۲ قاشق غذاخوری
تخم ریحان: به مقدار لازم
آب گازدار یا سودا: به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا تخم ریحان را داخل یک کاسه ریخته و به آن آبجوش اضافه کنید و هم بزنید تا تخم ریحانها آب را به خودشان جذب کنند. افزودن تخم ریحان اختیاری است ولی برای طعم و مزه بهتر پیشنهاد میکنیم حتما استفاده شود. دقت کنید که برای خیس کردن تخم ریحان حتما از آب گرم استفاده شود. این کار باعث میشود تخمها کاملا پف کنند و آنتیاکسیدان و آنزیمهای گوارشی آنها آزاد شود.
داخل یک کاسه توتفرنگیهای خرد شده را بههمراه برگ نعناع، لیموترش خرد شده و شکر بریزید و با یک هاون یا گوشتکوب کوچک مواد را خوب پوره کنید. برای این کار از مخلوطکن استفاده نمیشود چون طعم و مزه خوب نعناع و لیمو را از بین میبرد.
حالا مخلوط پوره شده را داخل لیوان سرو ریخته و کمی به آن یخ درشت اضافه کنید. در ادامه چند قاشق تخم ریحان پف کرده و آب لیموترش تازه را اضافه کنید و کمی یخ خرد شده به همراه آب گازدار یا سودا بیفزایید و با برشهای توتفرنگی موهیتو را تزیین کنید.