پژوهشگران دریافتهاند دوره رشد نوعی باکتری که مسبب بسیاری از بیماریهای رایج است، روی ظروف مسی و برنجی بسیار کوتاهتر از ظروف استیل است. به گفته این محققان دوره رشد باکتری Ecoli روی ظروف استیل حدود ۳۴ روز، روی ظروف برنجی ۴ روز و روی ظروف مسی فقط ۴ ساعت است. با توجه به خاصیت ضد میکروبی این فلز، پژوهشگران امیدوارند با استفاده از آن در ساخت ظروف آب میوه، نگرانیهای موجود در خصوص آلودگی آب میوههای بستهبندی شده برطرف شود.
ظروف مسی چه ویژگیهایی دارند؟
استفاده از ظروف مسی در تهیه غذای سالم حائز اهمیت است. مس فلز نسبتاً قرمز رنگی است که خاصیت هدایت الکتریکی و حرارتی بسیار بالایی دارد. چون قدمت مصنوعات مسی کشف شده به سال ۸۷۰۰ قبل از میلاد بر میگردد، احتمالا این فلز قدیمیترین فلز مورد استفاده انسان است. مس علاوه بر اینکه در سنگهای معدنی گوناگون وجود دارد، به حالت فلزی نیز یافت میشود.
...