فرنوش شهابی
مواد لازم برای تهیه
نودل مرغ: ۲ بسته
سینه مرغ: ۲۰۰ گرم
هویج: ۳ عدد
فلفلدلمهای: یک عدد
سیر: ۵ حبه
پیاز: ۲ عدد
زنجبیل: یک قاشق چایخوری
سس سویا: ۳ قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن یا کره: به میزان لازم
طرز تهیه
سینه مرغ را بهصورت تکههای کوچک خرد
کنید. پس از آن کمی نمک و فلفل و ادویههایی را که میپسندید، به سینه مرغ خردشده
اضافه کنید. آن را در یخچال قرار دهید تا ادویهها به خورد تکههای مرغ بروند.
پس از دو ساعت سینه مرغ را در داخل
ماهیتابه ریخته و سرخ کنید. پیازها را خرد کرده و در ماهیتابهای دیگر مقداری روغن
بریزید. پیازها را در داخل ماهیتابه سرخ کنید. سیر را رنده کنید و بههمراه زنجبیل
به پیازهای سرخ شده اضافه کنید. یک دقیقه مواد را در داخل ماهیتابه تفت دهید.
در این مرحله سراغ هویج و فلفلدلمهای
بروید. هویجها را رنده کنید و فلفلدلمهای را ریز خرد کنید. آنها را در داخل
تابه ریخته و کمی در روغن تفت دهید. نمک و فلفل به محتوای ماهیتابه اضافه کنید. پس
از آن تکههای مرغ را به سبزیجات اضافه کنید و کمی سس سویا به مخلوط مرغ و هویج
رنده شده و فلفلدلمهای بیفزاید.
در این مرحله، سراغ بستههای نودل
بروید. نودلها را در مقداری آب جوش قرار داده و صبر کنید تا ۲
دقیقه در آب جوش بپزند. نودلهای پخته شده را آبکش کنید. سپس از پودر نودل که در
داخل بسته است، استفاده کنید. آن را روی نودلهای آبکش شده بریزید.
نودلها را که آبکش کردهاید، داخل
ماهیتابه محتوی پیاز، سیر و زنجبیل بریزید. نودلها را کمی سرخ کنید. سپس مخلوط ماهیتابه
محتوی مرغ، هویج و فلفلدلمه را به نودل اضافه کنید. محتویات ماهیتابه را چند
دقیقه روی شعله متوسط گاز تفت دهید. نودل سرخشده با مرغ و سبزیجات آماده است.