فرنوش شهابی
مواد لازم
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
سیر (له شده): یک حبه
فلفلسیاه: به مقدار لازم
پنیر موزارلا: ۴۵۰ گرم
گوجهفرنگی: ۲ عدد
سبزی روکولا یا جعفری: ۲
دسته
سرکه قرمز: ۳ قاشق غذاخوری
نمک دریایی: یکچهارم قاشق چایخوری
پاستا: نیم کیلو
گوجهفرنگی: خشک ۴۵۰ گرم
زیتون سیاه: ۷۰ گرم
طرز تهیه
یک قابلمه بزرگ آب را با نمک روی گاز
قرار دهید تا به جوش آید. سپس روغن، سرکه، سیر، نمک و چند فلفلسیاه آسیاب شده را
اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند. قابلمه را فعلا کنار بگذارید. بسته پاستا را
به آب اضافه کرده و مطابق دستوری که روی بسته پاستا درج شده اجازه دهید بپزد. سپس
آن را زیر آب خنک بگیرید تا ماکارونی خنک شود. دقت کنید که آب اضافه آن کامل گرفته
شود.
پاستا، پنیر موزارلا، گوجهفرنگی خشک
شده با آفتاب، گوجهفرنگی تازه خرد شده و زیتون را در ظرف دلخواه خود بریزید. سپس
سس را هم به بقیه مواد اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. اجازه
بدهید مواد ۲۰ دقیقه استراحت کند، فقط گاهی اوقات در این مدت مواد سالاد را
هم بزنید تا طعمها قاطی شوند. روکولا یا جعفری را با نمک، فلفل و سرکه برای طعمدار
شدن سالاد ماکارونی اضافه کنید. سالاد ماکارونی شما آماده است، نوش جان!
چند
نکته درباره سالاد ماکارونی ایتالیایی
بهتر است سالاد ماکارونی را یک روز
جلوتر و بدون روکولا تهیه کنید و یک شب در یخچال قرار دهید. ۳۰ دقیقه قبل از سرو
سالاد آن را از یخچال خارج کرده و روکولا را به آن اضافه کنید.
سالاد ماکارونی ایتالیایی را میتوانید
تا ۵ روز در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.