فرنوش شهابی
مواد
لازم
روغن نارگیل: یک قاشق غذاخوری
سیر: سه حبه
پودر زنجبیل تازه: یک قاشق چایخوری
پودر زیره: یک قاشق چایخوری
آب سبزیجات: یک فنجان
گشنیز تازه: یکچهارم فنجان
نمک: نصف قاشق چایخوری
پیاز: یک عدد
هویج: دو عدد
فلفل هالوپینو: دو عدد
ماش: یک فنجان
شیرنارگیل: یکونیم فنجان
لیموترش تازه: یک عدد
طرز تهیه
برای تهیه این خوراک بهتر است ماشها را
از شب قبل خیس کنید. پوست پیاز و هویج را بگیرید و آنها را همراه با سیر، ریز خرد
کرده. قسمت وسط فلفل هالوپینو را خارج کرده و آن را نیز ریز خرد کنید. برگهای
گشنیز تازه را ریز خرد کنید. آب لیموترش را هم بگیرید و کنار بگذارید.
در یک قابلمه بزرگ، روغن نارگیل بریزید
و اجازه دهید روی حرارت متوسط گرم شود. پیاز، سیر، هویج، پودر زنجبیل، فلفل
هالوپینو، نمک و پودر زیره را اضافه کنید و هم بزنید. بهمدت پنج دقیقه مواد را
تفت دهید تا پیاز نرم و طلایی شود.
آب ماش خیسخورده را دور بریزید و ماش
را به قابلمه اضافه کنید. شیرنارگیل و آب سبزیجات را درون قابلمه بریزید و اجازه
دهید بجوشند. سپس زیر حرارت را کم کنید و اجازه دهید بهمدت ۱۵ تا ۲۰
دقیقه بپزند، تا ماشها نرم شوند.
پس از جا افتادن، خوراک ماش را به ظرف
سرو منتقل کنید و آب لیموترش تازه را روی آن بریزید. گشنیز خرد شده را نیز برای
تزیین روی آن بریزید و همان طور که گرم است، سرو کنید. خوراک ماش شما آماده است.