کد خبر: ۶۱۴۱
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۷
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم
روغن نارگیل: یک قاشق غذاخوری
سیر: سه حبه
پودر زنجبیل تازه: یک قاشق چای‌خوری
پودر زیره: یک قاشق چای‌خوری
آب سبزیجات: یک فنجان
گشنیز تازه: یک‌چهارم فنجان
نمک: نصف قاشق چای‌خوری
پیاز: یک عدد
هویج: دو عدد
فلفل هالوپینو: دو عدد
ماش: یک فنجان
شیرنارگیل: یک‌ونیم فنجان
لیموترش تازه: یک عدد


طرز تهیه
برای تهیه این خوراک بهتر است ماش‌ها را از شب قبل خیس کنید. پوست پیاز و هویج را بگیرید و آن‌ها را همراه با سیر، ریز خرد کرده. قسمت وسط فلفل هالوپینو را خارج کرده و آن را نیز ریز خرد کنید. برگ‌های گشنیز تازه را ریز خرد کنید. آب لیموترش را هم بگیرید و کنار بگذارید.
در یک قابلمه بزرگ، روغن نارگیل بریزید و اجازه دهید روی حرارت متوسط گرم شود. پیاز، سیر، هویج، پودر زنجبیل، فلفل هالوپینو، نمک و پودر زیره را اضافه کنید و هم بزنید. به‌مدت پنج دقیقه مواد را تفت دهید تا پیاز نرم و طلایی شود.
آب ماش خیس‌خورده را دور بریزید و ماش را به قابلمه اضافه کنید. شیرنارگیل و آب سبزیجات را درون قابلمه بریزید و اجازه دهید بجوشند. سپس زیر حرارت را کم کنید و اجازه دهید به‌مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزند، تا ماش‌‌ها نرم شوند.
پس از جا افتادن، خوراک ماش را به ظرف سرو منتقل کنید و آب لیموترش تازه را روی آن بریزید. گشنیز خرد شده را نیز برای تزیین روی آن بریزید و همان‌ طور که گرم است، سرو کنید. خوراک ماش شما آماده است.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: