فرنوش شهابی
مواد لازم
برنج: یک و نیم پیمانه
نمک: ۴ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز یک قاشق
ریحان تازه (خرد شده): ۲ قاشق غذاخوری
آنغوزه: یکچهارم قاشق چایخوری
گوجهفرنگی سفت (ریز خرد شده): یک و نیم پیمانه
آب: ۳ پیمانه
پاپریکا: ۴ قاشق چایخوری
رب گوجهفرنگی: یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سیبزمینی استانبولی (ریز خرد شده): یک عدد
جعفری تازه (خرد شده): ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه استانبولی با سبزیجات معطر
ابتدا برنج را شسته و آب آن را بگیرید. آب، نمک، پاپریکا یا فلفل قرمز، رب گوجهفرنگی و ریحان را در قابلمه مناسبی به جوش آورید. حرارت را کاملا ملایم کنید و در قابلمه را بگذارید تا آب بخار نشود.
در یک قابلمه مناسب روغن زیتون را با حرارت متوسط داغ کنید. سپس آنغوزه و سیبزمینی خرد شده را در روغن تفت دهید. برنج را اضافه کنید و حدود ۲ تا ۳ دقیقه با آنغوزه و روغن زیتون تفت دهید.
در ادامه آب جوش را اضافه کنید. دوباره حرارت را بالا ببرید تا آب به جوش آید. بعد از اینکه آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا برنج با حرارت ملایم حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزد.
قابلمه برنج را از روی حرارت بردارید. در قابلمه را بردارید. حالا گوجهفرنگی که ریز خرد کردهاید را همراه جعفری به برنج اضافه کنید.
مواد را خوب با هم مخلوط کنید. استانبولی آماده است. آن را در ظرف مناسب سرو کرده و نوش جان کنید. میتوانید بهجای ریحان تازه از پودر ریحان استفاده کنید.