فرنوش شهابی
مواد لازم:
لوبیا چیتی پخته: ۱ پیمانه
رشته آشی: ۲۵۰ گرم
نخود پخته: ۱ پیمانه
عدس پخته: ۱ پیمانه
برگه زردآلو ترش: ۲ پیمانه
سبزی آش: ۵۰۰ گرم
شیره یا شکر: یکدوم پیمانه
سرکه قرمز: ۱ پیمانه
سیر سرخ شده: ۴ حبه
پیاز: ۲ عدد
چغندر: ۱ عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیازهای خرد شده را در ماهیتابه سرخ کرده و نمک ،فلفل و زرد چوبه را به آن اضافه کنید. بعد از کمی تف دادن، چغندر های خرد شده را به آن اضافه کرده و اجازه دهید با یک لیتر آب چغندرها خوب پخته شود.بعد از یک ساعت سبزیهای خرد شده را به آش اضافه کرده سپس برگههای خیسخورده را بههمراه رشته آش به بقیه مواد اضافه کنید و آش را خوب هم بزنید، در آخر حبوبات پخته شده و شیره انگور بههمراه سرکه را اضافه کرده و منتظر بمانید تا آش جا بیافتد. اگر میخواهید آشتان ترش تر شود بهجای شیره و سرکه به آن کشک اضافه کنید.