کد خبر: ۵۸۹
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۷
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی

مرغ کامل: یک عدد

پیاز متوسط خرد شده:2 عدد

بادمجان متوسط: 3 عدد

انار ترش دانه‌شده: 3 لیوان

گردو خرد شده: یک لیوان

رب انار: یک قاشق

روغن: به میزان لازم

نمک: نصف قاشق چای‌خوری

زعفران سائیده شده: به دلخواه

طرز تهیه

ابتدا پوست مرغ را بگیرید و داخل شکم آن را خالی کنید و تمیز بشویید. یک قابلمه بردارید و یک عدد پیاز خرد شده را درون آن بریزید. مرغ را داخل قابلمه قرار دهید و با یک لیوان آب با حرارت بسیار ملایم تا 3 یا 4 ساعت بپزید. همزمان که مرغ می‌پزد، یک عدد پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. در این هنگام دانه‌های انار را به پیاز اضافه کنید و خوب تفت دهید. رب‌انار، گردو و نمک را داخل تابه بریزید و خوب تفت دهید. مخلوط را کنار بگذارید. بادمجان‌ها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید. آن‌ها را در روغن سرخ کنید و سپس کنار بگذارید. فر را گرم کنید. پس از چند ساعت که مرغ پخته شد آن را بردارید و شکم آن را با نصف مایه انار پرکنید. مرغ را درسینی یا قالب فر بگذارید. بادمجان‌ها را دور آن بچینید و از باقیمانده مایه انار روی مرغ بریزید. در صورت دلخواه کمی زعفران را در آب‌جوش حل کنید و روی مرغ بریزید. سینی مرغ را در فر قرار دهید تا کاملا طلائی و خوشرنگ شود.

...

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: