کد خبر: ۵۸۴۱
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۹:۱۷
پپ
صفحه نخست » عطارباشی


مصرف این گیاه مدرو قاعده‌آور است، برای درمان لقوه، خواب رفتن اعضای بدن و درد مفاصل مفید است، و برای اشخاصپیر و سالمند و همچنین مزاج‌های سوداوی نافع است.

متخصص طب سنتی در گفتگو با خبرنگار ایمنا گفت: گیاه آفتیمون گیاهی است از تیره پیچک صحرائی علفی و یک ساله و دارای ساقه‌های ظریف و باریک است که قابلیت انعطاف داشته و رنگ ساقه تقریبا کرم مایل به قرمز است.

زینب زمانی افزود: گیاه آفتیمون از نظر خواص شبیه به آویشن بوده و یکی از پرکاربردترین گیاهان دارویی برای رفع جنون است .

وی با اشاره به اینکه استفاده از این دارو در طب سنتی به گذشته‌های بسیار دور برمی گردد، اضافه کرد: این گیاه به طور معمول برای سردرد استفاده می شود. همچنین از این دارو برای رفع وسواس و مالیخولیا و... هم استفاده می‌شود.

به گفته کارشناسان افتیمون را نباید زیاد جوشاند، زیرا زیاد جوشاندن از خواص داروئی آن کم می‌کند، اما باید مقداری بیشتر از حالت دم کردن بجوشد که مواد دارویی وارد آب شوند.

متخصص طب سنتی تصریح کرد: مصرف این گیاه مدر و قاعده‌آور است، برای درمان لقوه، خواب رفتن اعضای بدن و درد مفاصل مفید است، سردردی که از فکر زیاد باشد، فکر و خیالات بدو ناپسند، جنون مانیا و خفقان را درمان می کند، از پیشرفت سرطان جلوگیری می کند و برای اشخاص پیر و سالمند و همچنین مزاج های سوداوی نافع است.

وی مهم‌ترین مکانیسم آفتیمون، پاک‌سازی اخلاط از بدن خصوصا سودا از مغز است. این گیاه ضد سودای بسیار قوی است و در قدیم آن را داروی جنون می‌نامیدند. علاوه بر این گیاه آفتیمون به دلیل طبیعت گرم و خشکی که دارد، بلغم را نیز از بدن می‌زداید.

زمانی در ادامه خاطرنشان کرد: مصرف گیاه آفتیمون باعث تقویت حافظه، رفع جنون، رفع وسواس، رفع بی‌خوابی، رفع تشنج و صرع و رفع بی‌حسی اعضا می‌شود.

وی افزود: خواص گوارشی آفتیمون شامل ملین بودن، تقویت معده و کبد، ضد درد دل، ضد اختلالات صفراوی و ضد کبد چرب است.

خوردن برنج تحریکات معده و روده را کم می‌کند

برنج یکی از غلات پرخاصیت است که تحریکات معده و روده را کم می‌کند و خاصیت ضد التهابات عصبی دارد.

زینب زمانی، محقق طب سنتی در گفتگو با خبرنگار ایمنا گفت: برنج منبع غنی کربوهیدرات های پیچیده و فاقد سدیم و کلسترول بوده، کالری کمی دارد و فاقد چربی است. همچنین از قرنها پیش در طب سنتی دنیا معمول بوده است که از جوشاند برنج برای معالج اسهال کودکان استفاده می‌شده است. این در حالی است که سه چهارم لیوان برنج، حدود ۱۶۰ کالری انرژی دارد و دربرنج ماده ای به نام «اوردین» وجود دارد که خاصیت ضد التهابات عصبی دارد. علاوه بر این برنج نظیر سایر دانه ها منبع غنی از مهار کننده های «پروتئاز» است که در به تاخیر انداختن رشد سرطان بسیار مؤثر است.
وی افزود: خوردن آب جوشانده برنج نیز برای معده و روده بسیار مفید بوده، اگر هم وزن آن شیر اضافه شده، این مخلوط خورده شود، برای افزایش تولید اسپرم نافع است. همچنین طبق نظر محققان ژاپنی خوردن سبوس برنج در حدود ده گرم دوبار در روز برای جلو گیری از تشکیل سنگ کلیه کلسیومی بسیار مؤثر است.

وی در مورد خواص دارویی این غله پر خاصیت گفت: برنج برای افرادی که دچار سوء‌تغذیه شدید هستند، بسیار مفید است و مصرف آن موجب کاهش تری‌گلیسیرید خون و کاهش فشار خون می‌شود.

وی افزود: 6 بار در هفته، مصرف غلات و یا دانه های سبوس‌دار (مانند برنج قهوه‌ای) برای زنان یائسه که دارای کلسترول بالا، فشار خون بالا و دیگر نشانه های بیماری قلبی هستند، بسیار مؤثر است.

این محقق طب سنتی بیان داشت: برنج موجب افزایش مقاومت نسبت به انسولین می‌شود و خوردن برنج تحریکات معده و روده را کم می‌کند.

زمانی خاطرنشان کرد: برنج قهوه ای خاصیت ضد التهابات عصبی دارد. علاوه بر این اگر برنج سفید را درآب خیس کنید، آب آن برای درمان اسهال و قاعدگی مفید است.
وی یادآور شد: برنج خواب‌آور است و تشنگی را برطرف می‌کند و توصیه می‌شود برای درمان تب، افراد بدن و سر را با آرد برنج کمپرس کنند.

وی افزود: برنج را اگر با شیر و شکر مخلوط کنید و بخورید بسیار مقوی است و نیروی جنسی را تقویت می‌کند.

این محقق طب سنتی در پایان گفت: برای برطرف کردن دل‌بهم‌خوردگی و استفراغ برنج را با دوغ تازه بخورید.


نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: