کد خبر: ۵۷۰۸
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۲
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی

مواد لازم

برنج: ۲ پیمانه

گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم

پیاز: ۲ عدد

سیر: 2 حبه

هویج: ۲ عدد

کره: ۵۰ گرم

زعفران: ۲ قاشق غذاخوری

شکر: یک قاشق غذاخوری

کشمش پلویی: به میزان لازم

نمک و فلفل: به میزان لازم

زردچوبه، دارچین و پودر هل: به میزان لازم

طرز تهیه کابلی‌پلو یا قابلی‌پلو

تکه‌های گوشت‌ را با کره سرخ کرده و کنار بگذارید. پیازها را رنده کرده، در تابه دیگری سرخ ‌کنید تا طلایی شود. ادویه، سیر ریز شده و زعفران را با پیاز مخلوط کرده و همه این مواد را به گوشت سرخ شده اضافه کنید تا با ۳ پیمانه آب بپزد.

پس از یک ساعت، یک پیمانه آب گوشت را با برنج خیس شده بدون آب و نمک بپزید تا دم بکشد. هویج را خلالی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود؛ سپس شکر و کشمش را به آن افزوده و حدود یک دقیقه با هم تفت دهید.

وقتی برنج پخته شد، هویج و کشمش را روی آن بریزید. می‌توانید تکه‌های خورشت گوشت را جدا کنار ظرف برنج یا زیر برنج گذاشته، آب خورشت را در یک پیاله سرو کنید. از خلال پسته و بادام هم می‌توانید برای تزیین استفاده کرده و درصورت دلخواه آن‌ها را با هویج تفت دهید.

در قابلی‌پلو به‌‌جای گوشت گوسفند، از گوشت گوساله یا مرغ هم می‌توان استفاده کرد.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: