مواد غذایی مانند عسل، هندوانه و... را هرگز نباید در یخچال نگهداری شود چون خواص خود را از دست میدهند. کارشناسان تغذیه تأکید میکنند که ۸ ماده غذایی را باید کاملا به دور از محیط یخچال و فریزر نگه داشت:
پیاز
پوست پیاز نیاز به قرار گیری در معرض هوا برای عمر مفید و مطلوب دارد. پیاز را باید به دور از کیسههای پلاستیکی حفظ کرد. البته غلات حاوی پیاز نیاز به نگهداری در ظرفهای درپوشیده و در یخچال دارند.
کدو حلوایی
نیاز به تهویه خشک، تاریک و سرد و البته به دور از محیط یخچال دارد.
خربزه و هندوانه
این دو میوه اگر در محیط یخچال نگهداری شوند، آنتیکسیدانهایشان مانند لیکوپن و بتاکاروتن را از دست میدهند. البته اگر این میوهها بریده شده باشند، نیاز به نگهداری در یخچال دارند.
سیر
سیر را هرگز نباید در یخچال نگهداری کرد چون شروع به جوانه زدن می کند و فاسد میشود. سیر را در محیط خشک و تاریک نگه دارید.
سیبزمینی
این خوراکی را نیز باید در فضای خشک، تاریک و خنک و البته به دور از کیسههای پلاستیکی نگه داشت. سیبزمینی را میتوان در یک جعبه مقوایی برای یک دوره نامحدود ذخیره کرد.
ریحان
بهترین شکل نگهداری آن در آشپزخانه و داخل یک لیوان آب است.
عسل
عسل را باید در ظروفی که در آنها کاملا بسته میشود حفظ کرد و آن هم در یک دمای خشک. نگهداری عسل در یخچال باعث ایجاد شکر روی آن میشود.
قهوه
دانههای قهوه نیاز به نگهداری در یک هوای خشک، خنک و تاریک دارند تا عطر و طعمشان را حفظ کنند.