کد خبر: ۵۶۵۵
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۶
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی

آرد نخودچی: ۱ لیوان

آرد سفید:یک‌دوم لیوان

سیب‌زمینی، هویج، کدو و پیاز رنده شده: هرکدام ۱ عدد کوچک

پیازچه: ۲ عدد کوچک

سیر له شده: ۲ حبه

گشنیز و جعفری: یک‌چهارم لیوان و ساطوری خرد شده

بیکینگ پود: 1 قاشق چای‌خوری

آب: 2 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل‌سیاه و زردچوبه و پودر زیره: به مقدار لازم

تمر هندی آب‌کرده و غلیظ: 1 لیوان

گوجه‌فرنگی: ۱ عدد متوسط

فلفل‌سبز تند: 1 عدد

گشنیز خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری

سیر: ۱ حبه له شده

نمک، فلفل قرمز و پودر زیره: به مقدار لازم

آبلیمو و سرکه: چند قطره

طرز تهیه فینگرفود گیاهی

برای تهیه پاکوره سیب‌زمینی هندی، ابتدا سیب‌زمینی و هویج را آب‌پز کنید. سپس با رنده ریز رنده کنید. کدو و پیاز را هم درشت رنده کنید و آب پیاز را خوب بگیرید.

تخم‌مرغ را جداگانه هم بزنید و سپس تمام مواد و ادویه‌جات را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر به دست بیاورید. غلظت خمیر باید مثل ماست یونانی باشد، نه خیلی شل و نه خیلی سفت. اگر خمیر خیلی سفت بود ۲ یا ۳ قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید.

برای سرخ کردن پاکوره با اسکوپ فلافل یا قاشق از خمیر پاکوره بردارید و در روغن داغ سرخ کنید. برای درست کردن سس پاکوره ابتدا یک‌دوم بسته تمر هندی را در لیوان آب جوش بریزید و هسته تمر هندی را با دست جدا کنید. سپس تمر هندی را از صافی رد کنید.

تمر هندی غلیظ را با سایر مواد در غذاساز یا میکسر بریزید و میکس کنید تا به‌صورت پوره شود.

سس تمر هندی را در کنار پاکوره میل کنید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: