
فرنوش
شهابی
آرد نخودچی: ۱ لیوان
آرد سفید:یکدوم لیوان
سیبزمینی، هویج، کدو و پیاز
رنده شده: هرکدام ۱ عدد کوچک
پیازچه: ۲ عدد کوچک
سیر له شده: ۲ حبه
گشنیز و جعفری: یکچهارم لیوان
و ساطوری خرد شده
بیکینگ پود: 1 قاشق چایخوری
آب: 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفلسیاه و زردچوبه و پودر
زیره: به مقدار لازم
تمر هندی آبکرده و غلیظ: 1 لیوان
گوجهفرنگی: ۱ عدد متوسط
فلفلسبز تند: 1 عدد
گشنیز خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
سیر:
۱ حبه له شده
نمک، فلفل قرمز و پودر زیره:
به مقدار لازم
آبلیمو و سرکه: چند قطره
طرز
تهیه فینگرفود گیاهی
برای تهیه پاکوره سیبزمینی
هندی، ابتدا سیبزمینی و هویج را آبپز کنید. سپس با رنده ریز رنده کنید. کدو و
پیاز را هم درشت رنده کنید و آب پیاز را خوب بگیرید.
تخممرغ را جداگانه هم بزنید
و سپس تمام مواد و ادویهجات را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر به دست بیاورید. غلظت
خمیر باید مثل ماست یونانی باشد، نه خیلی شل و نه خیلی سفت. اگر خمیر خیلی سفت بود
۲ یا ۳ قاشق غذاخوری آب به آن
اضافه کنید.
برای سرخ کردن پاکوره با
اسکوپ فلافل یا قاشق از خمیر پاکوره بردارید
و در روغن داغ سرخ کنید. برای درست کردن سس پاکوره ابتدا یکدوم بسته تمر هندی را در لیوان آب جوش بریزید و
هسته تمر هندی را با دست جدا کنید. سپس تمر هندی را از صافی رد کنید.
تمر هندی غلیظ را با سایر
مواد در غذاساز یا میکسر بریزید و میکس کنید تا بهصورت پوره شود.
سس تمر هندی را در کنار
پاکوره میل کنید.