کد خبر: ۵۶۵۴
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۶
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی

مواد لازم

عدس: ۱ لیوان

قارچ: ۳۰۰ گرم

جو پرک: ۱ لیوان

پیاز متوسط: ۱ عدد

عصاره گوشت: ۲ عدد

جعفری: ۱ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل‌سیاه و زردچوبه: به‌اندازه کافی

طرز تهیه

ابتدا عدس را در کاسه بریزید و بر روی آن آب بریزید و آب را به بیرون بریزید این کار را ۲ الی ۳ بار انجام دهید تا عدسی کاملا تمیز شود. آبکش کنید و در قابلمه‌ای بریزید و ۲ لیوان آب روی آن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد. پیاز را پوست بگیرید و بشویید و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد کنید و در تابه‌ای روغن بریزید و بگذارید تا با حرارت کم داغ شود و آن وقت پیاز را داخل روغن تفت دهید و کمی زردچوبه روی پیاز بریزید. تفت دهید و جو پرک را اضافه کنید به‌همراه ۳ لیوان آب و زیر حرارت را زیاد کنید تا سریع به جوش بیاید و جو پرک در مدت زمان ۱۵ دقیقه پخته شود. تا پخته شدن جو پرک، قارچ‌ها را تمیز کنید و روی تخته ورقه ورقه برش دهید.

در تابه‌ای روغن بریزید و قارچ را داخل تابه قرار دهید و تفت دهید تا آب قارچ‌ها کاملا تبخیر شود و شعله را خاموش کنید. زمانی که جو پرک پخته شد، تابه را کنار بگذارید تا کمی خنک شود سپس در غذاساز یا مخلوط کن بریزید تا جو پرک کاملا بشکل پوره در بیاید. (جو پرک باعث لعابدار شدن سوپ می‌شود) بعد جو پرک پوره شده را در قابلمه‌ای بریزید و عدسی پخته شده را همراه با آبش اضافه کنید و روی حرارت کم بگذارید تا مواد طعم یکدیگر را بگیرند و سپس عصاره‌های گوشت را پودر کنید و به سوپ بیافزایید.

(عصاره گوشت خود دارای ادویه و نمک است) و اگر مواد کمی غلیظ بود مقداری آب جوش بریزید تا رقیق شود. طعم سوپ را بچشید اگر نمک و فلفل آن کم بود اضافه کنید و پس از حدودا ۱۵ دقیقه قارچ تفت داده را اضافه کنید. مواد را مخلوط کنید و زیر حرارت را همچنان کم نگه دارید تا سوپ به مدت ۱۵ دقیقه دیگر خوب جا بیفتد. در آخر سوپ آماده شده را در ظرف مورد نظر بکشید و با جعفری خرد شده تزیین کنید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: