فرنوش شهابی
مواد لازم
برنج: ۲ پیمانه
تخممرغ: ۶ عدد
سیر: ۲ حبه
روغن کنجد: 1 قاشق غذاخوری
سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری
پنیر ورقهای: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه رولت برنج
ابتدا برنج را آماده و کته طبخ کنید. سیرها را نگینی خرد کنید و در ماهیتابه با روغن کنجد کمی تفت دهید. سپس برنج پخته شده را نیز به ماهیتابه اضافه و مخلوط کنید. سس سویا و نمک را نیز افزوده و مواد را خوب مخلوط کنید. تخممرغها را در یک کاسه بریزید و با یک چنگال خوب هم بزنید تا یکدست شود. در یک ماهیتابه دیگر کمی روغن بریزید و تخممرغها را در آن ریخته و پهن کنید. وقتی یک طرف تخممرغها پخته شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز خودش را بگیرد و پخته شود. حالا مواد برنج را بر روی لایه تخممرغ بریزید و با کمک تا کفگیر آن را رول کنید. پنیر ورقهای را نیز بر روی رولت گرم بگذارید تا آب شود.