کد خبر: ۵۶۵۲
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۵
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی

مواد لازم

پوره‌ کدوحلوایی: 2/1 لیوان

ماست: ۳ لیوان

روغن: ۱ قاشق مرباخوری

دانه خردل: ۱ قاشق مرباخوری

پودر زیره: ۱ قاشق مرباخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه

برای تهیه بورانی کدو حلوایی با ماست ابتدا کدو حلوایی را خوب بشویید و بعد آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید. سپس آن را در قابلمه‌ای همراه با آب بریزید و اجازه دهید خوب بپزد. کدو ‌حلوایی‌های پخته شده را با قاشق از پوست جدا کنید و آن‌ها را در دستگاه غذاساز بریزید یا با استفاده از چنگال آن را له کنید تا تبدیل به پوره شود. حالا ماست را در ظرف بزرگی بریزید و پوره‌ کدو حلوایی را به آن اضافه کنید. روغن را در یک تابه بریزید. بعد از داغ شدن روغن روی حرارت، دانه‌های خردل را هم به آن اضافه کنید و حدود ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید.

دانه‌ خردل را به همراه پودر زیره و نمک و فلفل به ظرف ماست و کدو حلوایی اضافه کنید و خوب هم بزنید. بورانی کدو حلوایی شما آماده است.

بهتر است بعد از تهیه بورانی آن را در ظرف درداری بریزید و به مدت حداقل نیم ساعت در یخچال بگذارید تا طعم‌های آن به‌خوبی با یکدیگر ترکیب شوند و جا بیفتد.

برای اینکه کدو حلوایی طعم بهتری بگیرد، می‌توانید آن را به‌جای آب‌پز کردن، کبابی کنید.

اگر طعم دانه‌ خردل را دوست ندارید، می‌توانید آن را حذف کنید و از دارچین برای طعم‌دار کردن این بورانی استفاده کنید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: