فرنوش شهابی
مواد لازم
پوره کدوحلوایی: 2/1 لیوان
ماست: ۳ لیوان
روغن: ۱ قاشق مرباخوری
دانه خردل: ۱ قاشق مرباخوری
پودر زیره: ۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه
برای تهیه بورانی کدو حلوایی با ماست ابتدا کدو حلوایی را خوب بشویید و بعد آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید. سپس آن را در قابلمهای همراه با آب بریزید و اجازه دهید خوب بپزد. کدو حلواییهای پخته شده را با قاشق از پوست جدا کنید و آنها را در دستگاه غذاساز بریزید یا با استفاده از چنگال آن را له کنید تا تبدیل به پوره شود. حالا ماست را در ظرف بزرگی بریزید و پوره کدو حلوایی را به آن اضافه کنید. روغن را در یک تابه بریزید. بعد از داغ شدن روغن روی حرارت، دانههای خردل را هم به آن اضافه کنید و حدود ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید.
دانه خردل را به همراه پودر زیره و نمک و فلفل به ظرف ماست و کدو حلوایی اضافه کنید و خوب هم بزنید. بورانی کدو حلوایی شما آماده است.
بهتر است بعد از تهیه بورانی آن را در ظرف درداری بریزید و به مدت حداقل نیم ساعت در یخچال بگذارید تا طعمهای آن بهخوبی با یکدیگر ترکیب شوند و جا بیفتد.
برای اینکه کدو حلوایی طعم بهتری بگیرد، میتوانید آن را بهجای آبپز کردن، کبابی کنید.
اگر طعم دانه خردل را دوست ندارید، میتوانید آن را حذف کنید و از دارچین برای طعمدار کردن این بورانی استفاده کنید.