کد خبر: ۵۵۹۹
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۵
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

برنج دانه بلند: یک و یک‌سوم پیمانه

شیر‌نارگیل: یک و یک‌چهارم پیمانه

آب‌نارگیل یا آب ساده: یک و یک‌چهارم پیمانه

نمک: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

روغن‌زیتون: یک و یک‌دوم قاشق غذاخوری

روغن کنجد:۱ قاشق چای‌خوری

فلفل‌دلمه‌ای قرمز: ۱عدد نگینی شده

پیازچه: یک‌سوم پیمانه، خرد شده

سیر: ۲ حبه، رنده شده

زنجبیل تازه رنده شده: ۲ قاشق چای‌خوری

کالباس: ۲ پیمانه، نگینی شده

سینه مرغ: ۲ پیمانه نگینی شده

تخم‌مرغ: ۳ عدد

گشنیز: ۳ قاشق غذاخوری ریز شده

سس سویا:۱ قاشق غذاخوری یا بیشتر

طرز تهیه

در یک ماهیتابه گود یا قابلمه، شیر نارگیل بریزید، آب نارگیل یا آب را به همراه نمک اضافه کنید. روی حرارت متوسط به بالا بگذارید. برنج را به آن اضافه کنید و شعله را پایین بیاورید. بگذارید قل بخورد تا زمانی که مایعات جذب برنج شود. یعنی حدود ۱۵ تا ۱۸ دقیقه. برنج را از روی گاز بردارید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند. در حالی‌که برنج استراحت کرده و جا می‌افتد، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون و یک‌دوم قاشق چای‌خوری روغن کنجد را در یک ماهیتابه ریخته و روی حرارت تقریبا زیاد، گرم کنید. فلفل‌دلمه‌ای و پیازچه را به ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید تا زمانی که فلفل‌ها نرم شوند یعنی حدود ۴ دقیقه. سیر و زنجیل را ریخته و بهم بزنید، سپس مرغ و آناناس را هم اضافه کنید و بگذارید با سایر مواد گرم شوند یعنی حدود ۱ دقیقه. همه مواد داخل ماهیتابه را یک طرف جمع کنید. بقیه روغن زیتون یعنی یک‌دوم قاشق غذاخوری به اضافه یک‌دوم قاشق چای‌خوری روغن کنجد را داخل بخش خالی ماهیتابه بریزید. تخم‌مرغ را داخل بخش خالی بریزید، با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید سپس بهم بزنید تا پخته و خاگینه‌ای شود. زیاد هم نپزید که لاستیکی شود. برنج، پیازچه (ساقه سبز و نازک) و گشنیز را اضافه کنید و سس سویا را روی همه مواد بریزید. همه مواد را کاملا با هم مخلوط کنید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: