کد خبر: ۵۵۹۸
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۴
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

آب‌ زرشک: ۱ لیتر

مرغ: ۲۰۰ گرم

حبوبات پخته‌شده شامل (نخود،لوبیاچیتی و لوبیاقرمز): ۱ لیوان

پیاز: ۱ عدد

رشته آش: ۲ مشت

روغن جامد: ۱ قاشق غذاخوری

آرد: ۱ قاشق مرباخوری

مرزه خشک: ۱ قاشق غذاخوری

نمک: به مقدار لازم

فلفل: به مقدار لازم

آویشن: به مقدار لازم

زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

برای تهیه آش زرشک ابتدا حبوبات شامل نخود، لوبیاقرمز و لوبیاچیتی را که از شب قبل خیس کرده و چندین بار آب آن را عوض کرده‌ایم روی حرارت می‌گذاریم تا بپزند. در این مرحله گوشت مرغ را نیز با کمی آب و یک عدد پیاز روی حرارت می‌گذاریم تا پخته شود. زرشک‌ها را شسته و به آن مقدار کمی آب ( دو لیوان ) اضافه می‌کنیم و چند دقیقه روی حرارت می‌گذاریم در حدی که زرشک‌ها کمی نرم شوند. زرشک‌ها را کوبیده و بعد با یک صافی ترجیحا پارچه‌ای صاف می‌کنیم و دوباره روی زرشک‌ها کمی آب می‌ریزیم و صاف می‌کنیم به طوری که فقط دانه‌های زرشک باقی بماند. یک عدد پیاز را نگینی خرد می‌کنیم. در یک قابلمه یک قاشق روغن ریخته و پیاز نگینی شده را در آن تفت می‌دهیم تا سرخ شود. یک قاشق آرد را به پیاز داغ اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس آب گوشت و آب زرشک را به پیاز اضافه می کنیم. گوشت مرغ پخته شده را نیز ریش ریش کرده و به مواد بالا اضافه می‌کنیم. حبوبات پخته شده را نیز اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا آش زرشک جا بیفتد و کمی غلیظ شود. در ۲۰ دقیقه آخر پخت رشته آش و مرزه خشک را اضافه می کنیم. پس از ریختن رشته حدود ۲۰ دقیقه زمان می‌دهیم تا رشته لعاب بدهد. آش را تست می‌کنیم و اگر نیاز به نمک داشت به آن نمک و فلفل اضافه می‌کنیم. پس از آنکه آش به غلظت مورد نظر شما رسید آماده سرو است.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: