کد خبر: ۵۵۷۴
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۱
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی

آب گرم: یک و یک‌چهارم پیمانه

پودر مخمر فعال: دو و یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

شکر: ۱ قاشق غذاخوری

ماست: ۳/۴ پیمانه

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

نمک: ۱ قاشق غذاخوری

آرد: سه و سه‌چهارم پیمانه

جعفری خرد شده: یک‌چهارم پیمانه

آب گرم را با شکر و پودر مخمر مخلوط کنید به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در جای گرم گذاشته مخلوط بعد از این مدت کف می‌کند و حباب‌دار می‌شود ماست و روغن زیتون و نمک را به آن اضافه کنید آرد و جعفری را اضافه کنید و با قاشق چوبی مخلوط کنید تا خمیر به دست آید حدود سه تا چهار دقیقه خمیر را ورز دهید تا یکدست شود اگر چسبنده بود کمی آرد اضافه کنید خمیر را به ده قسمت تقسیم کنید سینی را آردپاشی کرده چانه‌ها را در آن بچینید و روی آن‌ها را با حوله بپوشانید ۱۵ دقیقه استراحت دهید تابه‌ای را روی حرارت گذاشته تا گرم شود با کمی روغن زیتون چرب کنید چانه را با وردنه به شکل دایره‌ای ۲۰ سانتی پهن کنید و در تابه داغ گذاشته با برس روی نان را روغن زیتون بمالید و یک تا یک و نیم دقیقه صبر کنید تا یک سمت نان بپزد روی نان حباب ایجاد شود و دور آن طلایی شود سمت دیگر را با همین مدت زمان بپزید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: