فرنوش شهابی
مواد لازم
گلکلم خام: 500 گرم
فلفلدلمهای: ۲ عدد
سبزی ریحان: ۱۰۰ گرم
سینهمرغ: ۱ عدد
پیازداغ: ۱ قاشق غذاخوری
لیموترش: 1 عدد
پودر پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا سینه مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید. سپس آنها را با پیازداغ، فلفل، نمک، پودر پاپریکا و زردچوبه در قابلمهای بگذارید تا سرخ شده و تغییر رنگ دهند. حال آبلیمو و کمی آب را به مرغ اضافه کرده و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا بپزد. وقتی مرغ آماده شد، گلکلمهایی را که از قبل شستهاید و خرد کردهاید داخل غذاساز بگذارید تا پودر شوند. (میتوان گفت پلو این غذا را در این مرحله آماده میکنید.) میتوانید گلکلم را به همین شکل سرد شده و پس از خرد شدن به غذا افزوده و یا آن را همراه با ادویه و چاشنیهای دیگر سرخ کرده و بعد به غذا اضافه کنید.
اگر از روش دوم استفاده کردید، در این صورت باید مرغها را از قابلمه در آورده و گلکلم را همراه فلفلدلمهای خرد شده و کمی نمک داخل همان قابلمه بگذارید تا گرم شوند (دقت کنید که کلمها بیش از حد پخته نشوند در حد تفت کافیست.) بعد از گرم شدن میتوانید دو مواد را با یک دیگر مخلوط کرده و غذا آماده است. میتوانید با ریحانهای خورد شده گلکلم با سبزیجات خود را تزیین کنید.