فرنوش شهابی
مواد لازم:
ماست: 1 پیمانه
آب: 1 پیمانه
سفیده تخممرغ: 2 عدد
زرده تخممرغ: 1 عدد
کره: 100 گرم
روغن مایع:1 پیمانه
خمیر مایه: 1 قاشق
شکر: 1 قاشق
آرد: 5 پیمانه
کنجد: مقداری
طرز تهیه:
خمیر مایه، شکر و آب ولرم را با هم مخلوط کنید و درپوشی بر روی آن قرار دهید و 5 دقیقه صبر کنید. سپس سفیدهها، زرده، کره، ماست چکیده، روغن مایع و کمی نمک اضافه و مخلوط کنید. آرد را کمکم اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید، روی آن را با دستمال نم بپوشانید و استراحت دهید. خمیر را به توپهایی بهاندازه نارنگی تقسیم کنید و هرکدام را بهاندازه 15 سانتیمتر امتداد دهید، سپس دور خودش بچرخانید و به شکل گل دربیاورید و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید، بچینید و روی آن را زرده تخممرغ بمالید و برای خوشمزگی بیشترکنجد بپاشید و در فری که از قبل در دمای 175 درجه گرم شده بپزید تا کاملا سرخ شود.