کد خبر: ۵۵۲۴
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۳۹۹ - ۲۲:۰۳
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی

مواد لازم

نان فرانسوی (ضخامت هر تکه 2 سانتی‌متر): ۲۴ تکه
گوجه‌فرنگی خرد شده: ۲ عدد

پنیر چدار (رنده شده): 3/2 فنجان

سس مایونز: 3/1 فنجان

پنیر پارمسان (رنده شده): 4/1 فنجان

پونه (خشک شده): ۱ قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه: 2/1 قاشق چای‌خوری

سینه مرغ پخته شده: به دلخواه

طرز تهیه

تکه‌های نان (نان باگت هم می‌توانید استفاده کنید) را روی سینی فر قرار دهید و آن‌ها را به مدت 5 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا تست شوند.

داخل یک کاسه کوچک، گوجه‌فرنگی، پنیر چدار، سس مایونز، پنیر پارمسان، پونه، ریحان و فلفل‌سیاه و ژامبون تکه تکه شده را مخلوط کنید و روی نان‌های تست شده بریزید. به مدت 8 دقیقه داخل فر قرار دهید و گرم سرو کنید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: