فرنوش شهابی
مواد لازم
نان فرانسوی (ضخامت هر تکه 2
سانتیمتر): ۲۴ تکه
گوجهفرنگی خرد شده: ۲ عدد
پنیر چدار (رنده شده): 3/2 فنجان
سس مایونز: 3/1 فنجان
پنیر پارمسان (رنده شده): 4/1 فنجان
پونه (خشک شده): ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: 2/1 قاشق چایخوری
سینه مرغ پخته شده: به دلخواه
طرز تهیه
تکههای نان (نان باگت هم میتوانید استفاده کنید) را روی سینی فر قرار دهید و آنها را به مدت 5 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا تست شوند.
داخل یک کاسه کوچک، گوجهفرنگی، پنیر چدار، سس مایونز، پنیر پارمسان، پونه، ریحان و فلفلسیاه و ژامبون تکه تکه شده را مخلوط کنید و روی نانهای تست شده بریزید. به مدت 8 دقیقه داخل فر قرار دهید و گرم سرو کنید.