فرنوش شهابی
سیبزمینی متوسط: دو عدد
ریحان خرد شده: یک قاشق مرباخوری
سبزیجات خرد شده معطر: یک فنجان
سیر رنده شده: یک حبه
آویشن: یکهشتم قاشق چایخوری
پنیر پیتزای رنده شده کمچرب: 45 گرم
فلفلقرمز: به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود. بعد سیبزمینیها را داخل فر قرار دهید تا به مدت یک ساعت بپزد. بعد سیبزمینی را از فر در بیاورید. در فاصله پختن سیبزمینیها، داخل یک تابه نچسب روغن مایع بریزید تا روی حرارت ملایم داغ شود. سپس سیر و سبزیجات خرد شده را به مدت 3 الی 5 دقیقه تفت دهید بعد ریحان و آویشن را با مقداری فلفلقرمز روی سیر و سبزیجات بریزید. بعد از اینکه سیبزمینیها پخت از وسط آن را نصف کنید و مقداری از گوشت داخل آن را با قاشق خالی کنید. بعد با سبزیجات تفت داده شده داخل سیبزمینیها را پر کنید.
پنیر را هم روی سبزیجات بریزید و در فر قرار دهید تا به مدت 10 دقیقه پنیرآب شوند. و دلمهها آماده شوند.