فرنوش شهابی
مواد لازم:
پیاز خلالی خرددشده: یک عدد
آرد: 2 قاشق سوپخوری
نعناعخشک: یک قاشق سوپخوری
ماست: 500 گرم
کاکوتی: یک قاشق سوپخوری
رشته پلویی: 50 گرم
آب: چهار پیمانه
تخممرغ: 4 عدد
روغن جامد: 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه اشکنه ماست
داخل قابلمهای مناسب مقداری روغن بریزید و پیاز خلالی شده را داخل آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود، سپس آرد را الک کرده و آرامآرام به پیاز اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
بعد از چند دقیقه تفت آرد،کاکوتی، زردچوبه و نعناعخشک را هم اضافه کرده و تفت دهید. مراقب باشید تا در اثر تفت نعنا نسوزد. در مرحله بعد ماست را اضافه کنید و بهطور مدام هم بزنید تا در اثر گرما ماست نبرد. بعد از آن هم آب را اضافه کنید و هم بزنید تا به جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن آب، رشته پلویی را در آن میریزیم تا بپزد. دو عدد از تخممرغها را در کاسهای میشکنیم و با چنگال هم میزنیم، بعد داخل اشکنه ریخته و مداوم هم میزنیم تا تخممرغ نبندد. بقیه تخممرغها را در اشکنه بشکید و بدون هم زدن بگذارید تا تخممرغها بهصورت درسته در اشکنه پخته شوند.