فرنوش شهابی
میگو:200 گرم
جعفری خرد شد ه:3 قاشق سوپخوری
هویج نگینی خرد شد ه: 2/1 پیمانه
پیاز: 1 عدد
سیر: 1 عدد
رب گوجهفرنگی: 1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه سوپ میگو
برای اینکه یک سوپ متفاوت و خوشمزه با میگو درست کنید در ابتدای کار میگوها را داخل جوشانده سرکه و نمک قرار دهید و پس از 25 الی 30 دقیقه میتوانید آن را آبکش کنید. همه مواد را به جز میگو، خامه و جعفری را در یک قابلمه ریخته و بپزید و پس از پخته شدن سوپ را داخل غذاساز بریزید و میکس کنید تا کاملا یکدست و صاف شود سوپ که کاملا صاف شد مجدد آن را به داخل قابلمه برگردانید و روی حرارت قرار دهید سپس جعفری را ریخته و 5 دقیقه زمان بدهید تا چند جوش بخورد در نهایت حرارت را خاموش کرده و میگوها را با خامه به سوپ افزوده و سوپ داغ را سرو کرده و میل کنید.
نکات
1ـ بهجای میگو میتوانید از تکههای گوشت ماهی شیر هم استفاده کنید.
2ـ اگر زنجبیل تازه در دسترس دارید، به اندازه نصف قاشق چایخوری از آن داخل سوپتان بریزید.