توصیه ما این است که به هر یک لیوان چای دمکرده ایرانی که روی شعله کم بهخوبی دم کشیدهاست نصف قاشق چایخوری آب زعفران دم کرده اضافه کنیم.
دکتر لیلا شیربیگی متخصص طب سنتی درباره فواید و محدودیتهای مصرف چای زعفران گفت:چای زعفران برای بدن مفید است، اما برای اثر بخشی بیشتر این خوراکی بهتر است از جلاب طبی زعفران که مخلوطی از نبات و گلاب و زعفران است استفاده کنیم؛ چگونگی مصرف زعفران نیاز به توجه دارد. برای مثال زیادهروی افراد در مصرف آن به خصوص برایبیماران قلبی میتواند خطرناک باشد، بنابراین کسانی که آریتمی قلبیناشناخته دارند و قرص ضد آریتمی یا بتابلوکرها را مصرف میکنند، باید در مصرف این چای احتیاط کنند.
وی درباره مصرف این چای برای خانمهای باردار گفت: مصرف چای زعفران برای خانمهای باردار به جهتافزایش ضربان قلبتوصیه نمیشود چرا که حتی ممکن است سقط جنین یا زایمان زودرس را در پی داشته باشد.
شیربیگی تصریح کرد: با توجه به فواید بسیاری که این چای دارد مصرف آن را برای ۲ تا ۳ بار در هفته توصیه میکنیم و بهتر است در روزهای دیگر دمنوش به یا فالوده سیب را جایگزین آن کنیم؛ به و سیب خواص تقریبا مشابهی با زعفران دارند، اما منجر به بروز مشکلات قلبی نخواهند شد.
وی با اشاره به اهمیت نوع آماده کردن چای بر تأثیرگذاری آن اظهارکرد: نباید حجم استفاده از زعفران در چای بالا باشد همچنین نباید آن را از ابتدا به چای اضافه کنیم؛ معمولا توصیه ما این است که به هر یک لیوان چای دمکرده ایرانی که روی شعله کم بهخوبی دم کشیدهاست نصف قاشق چایخوری آب زعفران دم کرده اضافه کنیم تا بهترین اثر بخشی را بر بدن ما داشته باشد.