کد خبر: ۵۴۹۳
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۱
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی

مواد لازم:

پیاز: 1 عدد بزرگ

سیب‌زمینی: 2 عدد متوسط

آرد گندم: 1 قاشق غذاخوری سر پر

تخم‌مرغ: 3 عدد

شنبلیله خشک: 1 قاشق غذاخوری

زردچوبه: 1 قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل: به میزان کافی

روغن: 4 قاشق غذاخوری

روش تهیه:

یک ظرف گود و مناسب انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید. مقداری روغن داغ آن بریزید و پس از داغ شدن روغن پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. در حین تفت دادن پیاز، زردچوبه را هم به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس بیشتر از نصف ظرف آن را با آب‌جوش پر کنید.

آرد را با نصف استکان آب سرد مخلوط کنید و داخل قابلمه پیاز داغ بریزید و خوب هم بزنید. سیب‌زمینی‌ها را پس از پوست کندن به‌صورت مکعبی ریز خرد کنید و به همراه نمک و فلفل به بقیه مواد داخل قابلمه اضافه کنید. در قابلمه را ببندید تا همه مواد با هم به مدت 30 دقیقه بپزند. بعد از آن حرارت را زیاد کنید تا اشکنه خوب جوشیده شوند و به لعاب بیفتد. سپس تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه داخل اشکنه بشکنید و بدون هم زدن اجازه دهید تا ده دقیقه‌ای تخم‌مرغ‌ها کاملا بسته شوند. در مرحله نهایی شنبلیله خشک را اضافه کنید و بگذارید تا پنج دقیقه‌ای اشکنه بجوشد و عطر شنبلیله بپیچد.

بعد از غلیظ شدن و جا افتادن اشکنه، آن را از روی حرارت بردارید و در کنار سبزیجات به همراه نان ترید کنید و میل کنید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: