کد خبر: ۵۴۸۱
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۸
پپ
صفحه نخست » چشم سوم


کیمیا تهرانی

به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان:اواخر آبان ماه هر سال و بر اساس سنت دیرینه ناردُنگ، زنان بختیاری در روستای دورک اناری، دیگ‌های رب انار پزی خود را بار می‌گذارند. فرایند رب‌گیری، شامل دانه کردن انار، آب گیری دانه‌های انار و پخت آب انار و رب‌گیری است. زنان دورکی با استفاده از چاشنی‌های گیاهی محلی، عطر و طعم خاصی به رب انار می‌دهند. روستای دورک اناری با دارا بودن ۱۲۰ هکتار باغ انار، مهمترین مرکز تولید انار در استان چهارمحال و بختیاری به شمار می‌رود. حدود ۸۰ درصد از خانواده‌های روستای ۲ هزار نفری، از طریق باغات انار امرار معاش می‌کنند..















نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: