فرنوش شهابی
مواد لازم
گوجهفرنگی: ( 110گرم) یک عدد
نمک: (25 گرم) یک قاشق غذاخوری
فلفل قرمز: ( 60گرم) یکدوم قاشق
آب: (400میلیلیتر) سه فنجان
پیاز متوسط: (150 گرم) دو عدد
گوشت خرد شده: (600گرم) شش فنجان
آرد ذرت: ( 500گرم( پنج فنجان
سبزیجات: (90میلیلیتر) سه قاشق غذاخوری
مارگارین بدون نمک: 25) گرم( یک قاشق غذاخوری
زیره: (50 گرم) دو قاشق غذاخوری
ابزار لازم برای تهیه امپاندا نان مغزدار اسپانیایی:
یک عدد وردنه
دو عدد ظرف شیشهای
یک عدد قابلمه
دستور تهیه و پخت
اول از همه ،همه سبزیجات را بشویید و بهخوبی آب آنها را بگیرید و کنار بگذارید. سپس ،پیاز و گوجه و فلفل قرمز را ساطوری کنید. بعد سبزیجات را با مارگارین، سرخ کنید. بلافاصله نمک و زیره را به گوشتهای خرد شده اضافه کنید. خوب مخلوط کنید و بعد اجازه دهید تا به مدت 5 دقیقه در حرارت متوسط بپزد. اکنون زمان درست کردن خمیر است. آب و آرد ذرت را با کمی نمک، در یک کاسه متوسط ترکیب کنید و آن را به یک خمیر نرم و قالبپذیر تبدیل کنید. یک مشت از خمیر را بردارید و با وردنه صاف کنید و سپس وسط آن را کمی پر کنید. آن را تا کنید و لبههایش را با انگشت مهر و موم کنید. سپس آنها را درون یک قابلمه داغ با روغن بریزید و اجازه دهید تا دو طرف آن طلایی شود.