فرنوش شهابی
مواد لازم
گوشت چرخکرده: 150 گرم
ارزن بدون پوست: 1 پیمانه
عدس پخته شده: نصف پیمانه
سیر: 3 تا 5 حبه
پیازداغ: 2 قاشق سوپخوری
جعفری ساطوری: نصف پیمانه
کشک :یک پیمانه
نعناع: 3 قاشق سوپخوری
زعفران آب شده: 1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل :به میزان لازم
طرز تهیه
قابلمهای مناسب انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید. داخل آن پیازداغ را به همراه گوشت چرخ کرده بریزید و کمی سرخ کنید. مقداری نمک، زردچوبه و جعفری خرد شده، روی آن بریزید و بعد از کمی تفت دادن مقداری آب داخل آن اضافه تا مواد کمی پخته شوند و آب به جوش بیاید.
بعد از جوش آمدن آب ارزن پوست گرفته شده را اضافه کنید تا با بقیه مواد کاملا مخلوط شود. در آخر عدس پختهشده را بریزید و هم بزنید. کمی بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا مواد کمی خنک شوند. بعد به حلیم کشک اضافه کنید و آرام مخلوط کنید تا کشک نبرد. یک دمکنی روی قابلمه میگذاریم وحرارت را ملایم میکنیم تا حلیم کاملا جا بیفتد.
اگر حلیم سفت شد میتوانید مقداری آب به آن اضافه کنید. حلیم آماده شده را با مقداری زعفران، جعفری، کشک و پیازداغ تزیین کنید.