در یک تحقیق نشان داده شده بیماران دیابتی که به مدت ۴۰ روز، روزانه یک گرم دارچین به رژیم غذایی معمول خود افزودند، میزان قند خون، کلسترول و چربی خون آنها تا ۳۰ درصد کاهش یافت.
به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، چای دارچین مخلوطی از دو ماده غذایی یکی چای و دیگری دارچین است. دارچین خواص زیادی دارد، در یک تحقیق نشان داده شده بیماران دیابتی که به مدت ۴۰ روز، روزانه یک گرم دارچین به رژیم غذایی معمول خود افزودند، میزان قند خون، کلسترول و چربی خونشان تا ۳۰ درصد کاهش یافت و کاهش میزان کلسترول، قند و چربی خون در بیماران دیابتی تأثیر مفیدی در بهبود سلامتی دارد.
افزودن مقدار کمی دارچین به چای، آب پرتقال یا غلات مفید است. با جوشاندن آب با یک تکه دارچین بهراحتی میتوان چای دارچینی نیز تهیه کرد.
شما میتوانید با نوشیدن یک فنجان چای
دارچین تب را بهسرعت پایین آورده همچنین دارچین بهترین دارو برای دردهای عضلانی
است و برای رفع درد به کار میرود.
دارچین پیشگیری
کننده از روماتیسم است و بدن را در مقابل فارانژیت یا التهاب حلق و حنجره مقاوم میکند. ریسک ابتلا به فشار خون بالا را
کاهش میدهد. وتسکیندهنده و از بینبرنده فشارهای عصبی است. یک آنتیباکتری طبیعی دربرگیرنده طیف وسیعی از باکتریهاست.
چای دارچین آرامکننده و نشاطبخش
است و باعث گشوده شدن رگها میشود و در گردش خون اثری مثبت دارد و بدن را در مقابل
امراض مصون نگه میدارد و میتوان گفت اثر پنیسیلین و آنتیبیوتیک را داراست، پس
پیشنهاد میشود اگر سرما خوردید یا ضعف شدید داشتید، مصرف یک فنجان چای دارچین را
در روز فراموش نکنید. پس اگر چای معمولی نیز مینوشید آن را با یک قطعه پوست
دارچین به هم بزنید تا طعم چایتان را بهتر کند.