کد خبر: ۵۲۹۰
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۶
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی

مواد لازم

بلغور گندم: 250 گرم

آب لیموترش تازه: 4/1 پیمانه

روغن زیتون: 4/1 پیمانه

گوجه‌فرنگی : 2 عدد

پیاز قرمز کوچک: 1 عدد

خیار:1 عدد

جعفری تازه: 1 عدد

نعناع تازه: 1 بوته

سماق: 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه سالاد بلغور مدیترانه‌ای (Kisir)

این سالاد در کنار غذاهای گوشتی سرو می‌شود و طعم لذیذی به آن‌ها می‌دهد. این سالاد را می‌توانید در عرض یک ساعت برای آماده کنید و در کنار غذاهای گوشتی میل کنید، ابتدا بلغور را در آب سرد بریزید و اجازه دهید نیم ساعت بماند تا خیس بخورد.

در این فاصله پیازها را خرد کرده و در آبلیمو بخوابانید تا مزه‌دار شوند و بلغور را آبکش کرده و فشار دهید تا آب آن گرفته شود. یک ظرف مناسب بردارید و بلغور را به همراه پیاز و آب‌لیمو داخل آن بریزید.

گوجه، نعناع و خیار را خرد کرده و به سایر مواد اضافه کنید، در آخر سماق را بیافزایید و همه مواد را باهم مخلوط کنید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: