فرنوش شهابی
مواد لازم
بلغور گندم: 250 گرم
آب لیموترش تازه: 4/1 پیمانه
روغن زیتون: 4/1 پیمانه
گوجهفرنگی : 2 عدد
پیاز قرمز کوچک: 1 عدد
خیار:1 عدد
جعفری تازه: 1 عدد
نعناع تازه: 1 بوته
سماق: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه سالاد بلغور مدیترانهای (Kisir)
این سالاد در کنار غذاهای گوشتی سرو میشود و طعم لذیذی به آنها میدهد. این سالاد را میتوانید در عرض یک ساعت برای آماده کنید و در کنار غذاهای گوشتی میل کنید، ابتدا بلغور را در آب سرد بریزید و اجازه دهید نیم ساعت بماند تا خیس بخورد.
در این فاصله پیازها را خرد کرده و در آبلیمو بخوابانید تا مزهدار شوند و بلغور را آبکش کرده و فشار دهید تا آب آن گرفته شود. یک ظرف مناسب بردارید و بلغور را به همراه پیاز و آبلیمو داخل آن بریزید.
گوجه، نعناع و خیار را خرد کرده و به سایر مواد اضافه کنید، در آخر سماق را بیافزایید و همه مواد را باهم مخلوط کنید.