
فرنوش
شهابی
مواد
لازم
انبه رسیده: یک عدد
پیازچه: 2 عدد
فلفل قرمز چیلی :یک عدد
نعناع تازه: 4 شاخه
خیار: یک عدد
لیمو:
2 عدد
روغنزیتون :به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز
تهیه
ابتدا
پوست خیار و انبه را گرفته و آنها را
به شکل مکعبی خرد کنید و چیلی را خرد کرده و پیازچهها را هم حلقهای برش بزنید سپس برگهای نعناع را پاک کرده
بشویید و بعد از اینکه آبش خشک شد خرد کنید.
ظرف سالاد را آماده کنید و انبه،
خیار، فلفل قرمز چیلی، پیازچه و نعناع
را به همراه کمی نمک و فلفل داخل ظرف ریخته و با هم مخلوط کنید. در آخر روغنزیتون را به سالاد اضافه کرده و با برگهای نعناع آن را تزئین
نمایید.